[O2] 2.0 tsi czy ktoś wycinał rezonator wydechu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • RESPECT
    Classic
    • 2011
    • 18
    • Octavia I (1U2)
    • AUM 1.8 20VT 150 KM

Nie ma co się rozpisywać trasa jest prosta. Mam złe wieści na następny spot chyba nie dojadę, mam w planach cały maj pracy pod Gdańskiem.

A Maksiu może jakoś się zgadamy na spotkanie pod koniec tego tygodnia?

A tak na marginesie unikajcie szpitala na tysiącleciu, straszny syf z fatalną obsługą
    Szybkie proste są dla szybkich samochodów, szybkie zakręty są dla szybkich kierowców.
    SPONSORED BY http://www.detergens.pl USŁUGI PORZĄDKOWE
    SPONSORED BY http://www.hydrotransfer.pl Hydrografika Warszawa

Mistrz klasy Profi Plus Street OPP WST 2008
  • Black.Jack
    Ambiente
    • 2010
    • 101

Witam interesuje mnie polepszenie dzwięku w seryjnym wydechu wiem ze najlepiej by było zrobic cały wydech lub kupić gotowy np Militeka ale skoro jest taka możliwośc to czemu nie spróbować .

W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.

For those of us such as me who don't have hundreds of dollars to drop on a fancy exhaust, there is the resonator delete modification. There are benefits as well as downsides to this mod, so I'm hoping to consolidate it all into one place. There are other threads with discussions about this...

Zastanawiam sie jeszcze czy tym rezonatorem jest pierwszy tłumik za katalizatorem ?

Komentarz

• Mihau
      RS
      • 2009
      • 7460
      • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

Ja bym podjechał do Przemo-Car albo jak lubisz wycieczki do MGmotorsport (polecam) i zrobił porządny wydech, a nie bawił się w wycinanie tłumików.
      O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

• EŁ
        L&K
        • 2004
        • 1168
        • Octavia III (5E3)
        • BJB 1.9 TDI PD 105 KM
        • CUPA 2.0 TDI CR RS 184 KM

z tego co ostanio słyszalem o wydechach w 2.0 TSI to chyba najlepiej ten element zostawić na koniec przeróbek.......ja robie teraz taki eksperyment jako że zależy mi na zachowaniu jak najcichszego auta...robie wszystko, a z wydechu tylko DP...zobaczymy ile wyjdzie..... :diabelski_usmiech ...

Komentarz

• Mihau
          RS
          • 2009
          • 7460
          • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

, da rade zrobić cichy wydech. Znaczy jest delikatnie głośniejszy od serii ale jest bardzo przyjemnie.
          O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

• 1bizkit
            Rider
            • 2013
            • 361
            • Seat
            • BWA 2.0 TSI RS 200 KM

Ja oddałem wczoraj samochód do GT Performance. Cały układ wydechowy Turbo-Back 3 cale będzie robione na zamówienie z nierdzewki. Pod koniec tygodnia powinien być gotowy.
            Octavia 2 RS-R 350hp

Komentarz

Pracuję...